Egyedi ajánlatkérés

Vissza Franciapolinéziára!

Vissza Franciapolinéziára!

Vissza Franciapolinéziára!

Hilton Moorea Lagoon Resort & Spafrangi11[1]frangi11[1]frangi11[1]frangi11[1]frangi11[1] Fekvés: Moorea északi részén a Cook és az Opunohu öblök között, közvetlenül az álomszép homokos fehér strandnál és a türkizkék lagúnánál helyezkedik el. Moorea repülőtere 19 km-re, a kikötő 23 km-re található. Felszereltség: a polinéz stílusban épült, Hilton-lánchoz tartozó elegáns üdülő összesen 104 lakóegységből áll. Egy nagy kiterjedésű trópusi kert és egy szépen kialakított medence is tartozik a létesítményhez - utóbbinál napernyők és nyugágyak találhatók. Tágas recepció (ingyenes internet hozzáféréssel), 2 bár, 2 étterem ízletes helyi és nemzetközi konyhával, ajándékbolt, business center. Sport/szórakozás: fitneszterem, sznorkel, kajak, tenisz. Térítés ellenében: a "Moorea Lagoon Spa" masszázs-szolgáltatásai és wellness részlege; valamint kerékpárkölcsönzés, búvárkodás, windsurf, vitorlázás, vízisí, jet-ski, kirándulások, bébiszitter-szerviz.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

a
a
a

Garden Pool Bungalow: 75 m2, a kényelmes Garden Bungalow-k kertre nézők, két légterűek, szeparált fürdőszoba/wc-vel, hajszárítóval, fürdőköntössel, papuccsal, telefonnal, internettel (térítés ellenében), lapos tévével, CD/DVD-lejátszóval, mini bárral, vízforralóval, széffel, klímával és a teraszon lévő kis medencével felszereltek.

Deluxe Garden Pool Bungalow: a Garden Bungalow-val megegyező felszereltségű, különálló bungalók, nagyobb térrel (88 m2) és közelebb a strandhoz.

Lagoon Bungalow: 62 m2, a strand és a lagúna között található, közel az éttermekhez.

Overwater Bungalow: 62 m2, cölöpökön áll a víz felett, felszereltségében megegyezik a Garden Bungalow-val. A nappaliban üvegpadló, külső tusoló, 2 szintes terasz, közvetlen kijárás a lagúnához.

Panoramic Overwater Bungalow: 62 m2, felszereltségében megegyezik az Overwater Bungalow-val. A fastég hátsó részében áll, fantasztikus kilátással a gyönyörű lagúnára.

Ellátás: reggeli meleg/hideg ételekkel, szobánként max. 2 fő részére.

 

HILTON MOOREA LAGOON RESORT & SPAfrangi1[1]frangi1[1]frangi1[1]frangi1[1]frangi1[1]

 

Szükséges dokumentumok:

-útlevél másolata
-az esküvőtől számított 6 hónapnál nem régebbi születési anyakönyvi kivonat francia nyelvű hiteles fordítása
-közüzemi számla mindkét féltől, amely az bizonyítja, hogy nem francia fennhatóság alá tartozó területen él a pár
-elváltak esetén válási végzés / válási dokumentum francia nyelvű hiteles fordítása, névváltoztatás esetén névváltozást igazoló okirat hiteles francia nyelvű fordítása
-családi állapotról szóló igazolás, annak francia nyelvű hiteles fordítása
-kitöltött jelentkezési lap
-egyes dokumentumokat a magyarországi Francia Nagykövetségen hitelesíttetni kell

A foglalásnak és az esküvői papírok leadásának legkésőbb 90 nappal az esküvő napját megelőzően meg kell történnie. A házasulandó feleknek legkésőbb 72 órával az esküvő napját megelőzően már a szigeten kell tartózkodniuk.

Polinéz ceremónia

Egy időtlen, varázslatos pillanat a Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa-ban…

Érkezésükkor egy hostess fogadja Önöket, hogy áttekinthessék a ceremónia részleteit.

A menyasszony és a vőlegény Pareót, a hagyományos tahiti öltözetet visel.

A menyasszony, helyi táncosok társaságában, a parton várja hitvesét, aki tahiti harcosok által irányított, virágokkal díszített kenun érkezik.

Táncosok és ukulelések tahiti szerelmes dalokkal üdvözlik az leendő párt.

Egy tahiti főpap üdvözli a párt, mielőtt kezdetét venné a hagyományos, szimbolikus ceremónia, majd a mindkét fél is kap egy-egy tahiti nevet, mely egész életükön át kíséri Öket.

Ipoipo polinéziai esküvői szertartás
Esküvői csomag ár: 475 euró/ pártól

A párt bungalójukból a ceremónia helyszínére kísérik, ahol a pap várja őket. A hagyományos ceremónia negyed órát tart, miután a pap átadja a tapára nyomtatott esküvői igazolást. Az újdonsült párt lei virágokkal és virágkoronával díszítik, a ceremónia után pedig koktéloznak a naplementében.

Ideális ceremónia azoknak a pároknak, akik egyszerű, helyi hangulatú esküvőt szeretnének.

A ceremónia délután 4:30-kor veszi kezdetét.

Manahune polinéziai esküvői szertartás
Esküvői csomag ár: 935 euró/ pártól

A párt bungalójukból a ceremónia helyszínére kísérik, ahol a pap várja őket. A hagyományos ceremónia fél órát tart, miután a pap átadja a tapára nyomtatott esküvői igazolást. Az újdonsült párt lei virágokkal és virágkoronával díszítik, a ceremónia után pedig előre behűtött francia pezsgőt kortyolgatnak.

A tökéletes ceremónia, hogy kimondhassuk a Boldogító Igent újra meg újra… tahiti módra.

A ceremónia délután 4:30-kor veszi kezdetét.

Ari’i ’Oi polinéziai esküvői szertartás
Esküvői csomag ár: 1 400 euró/ pártól

A párt bungalójukból a ceremónia helyszínére kísérik, ahol a pap várja őket. A hagyományos ceremónia háromnegyed órát tart, miután a pap átad egy különleges, tapára nyomtatott esküvői igazolást. Az újdonsült párt lei virágokkal és virágkoronával díszítik, majd egy körmeneten vesznek részt és végignézik a saját polinéziai műsorukat. Az esemény után előre behűtött canapen-nel felszolgált Sundowner pezsgőt kortyolgatnak. A pár félórás masszázst kap a szpában, a menyasszony csokra trópusi virágokat tartalmaz és a vőlegény ideiglenes tetoválásokat kap.

Egy emlékezetes esemény a polinéz kultúra és hagyomány hangulatában…

A ceremónia délután 4:30-kor veszi kezdetét.

To’a polinéziai esküvői szertartás
Esküvői csomag ár: 2070 euró/ pártól

A párt bungalójukból a ceremónia helyszínére kísérik, ahol a pap várja őket. A hagyományos ceremónia háromnegyed órát tart, miután a pap átad egy különleges, tapára nyomtatott esküvői igazolást. Az újdonsült párt lei virágokkal és virágkoronával díszítik, majd egy körmeneten vesznek részt és végignézik a saját polinéziai műsorukat. A pár egy órás masszázst kap a spa-ban, a menyasszony csokra trópusi virágokat tartalmaz és a vőlegény ideiglenes tetoválásokat kap. Hogy tökéletes legyen a befejezés, a pár francia ételkülönlegességet fogyaszt egy romantikus vacsora kereteiben a tengerparton, a csillagos ég alatt.

Egy tradícióval és romantikával átitatott, csodálatos alkalom, melyre évekig emlékeznek majd…

A ceremónia délután 4:30-kor veszi kezdetét.

Fogadalom megújítás
Csomag ár: 475 euró/ pártól

A Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa lehetőséget nyújt, hogy megújítsák fogadalmukat egy idilli, romantikus környezetben. Éljen át egy ceremóniát Moorea türkiz lagúnája előtt, vagy egy meghitt fogadást a csodálatos naplementében a tengerparton.

A párt bungalójukból a ceremónia helyszínére kísérik, ahol a pap várja őket. A hagyományos ceremónia negyed órát tart, miután a pap átad egy különleges, tapára nyomtatott esküvői igazolást. Az újdonsült párt lei virágokkal és virágkoronával díszítik, majd koktéloznak a naplementében.Hogy tökéletes legyen a befejezés, a pár francia ételkülönlegességet fogyaszt egy romantikus vacsora kereteiben a tengerparton, a csillagos ég alatt.

Ideális ceremónia azoknak a pároknak, akik egyszerű, helyi hangulatú eseményt szeretnének.

A ceremónia délután 4:30-kor veszi kezdetét.

Tiare esküvői szertartás

Esküvői csomagár: 645 EUR/pártól

Csomag tartalma:

  • polinéz pap
  • virágfüzér és virágkorona
  • tradicionális áldási ceremónia
  • esküvői tanúsítvány
  • polinéz ajándék
  • virágszirmokkal szórt út vezet a partig
  • fél üveg pezsgő

esküvői torta

Facebook